En bild säger mer än tusen ord...


Äntligen är den här!



Vill bara säga att boken har levererats till mig på ett helt kilmatneutralt sätt och för en transportkostnad av bara 10 SEK!

Mörkret

Varje natt när mörkret lagt sig över rummet ser jag alltid gula och gröna ljus i springan på min persienn. Varje kväll ställer jag mig också frågan: Är detta ett rymdskepp?

Vad är detta ljus? Det är inte månen då den flyttar sig och sist jag kollade var månen inte grön?! Därför måste det vara ett rymdskepp, det är den enda logiska förklaringen!

Exibit A

Grattis!!






Idag fyller pappsen 50 bast!

TUTA!!!!

Ångest

Tänkte ta tag i de här med mitt val till universitetet.

Just nu är mitt val Öknar, orienteringskurs

En jätte svår ledtråd

Imorgon ska vi fira min pappa som fyller 50 den 29 septemeber, yeah that's right! Men han är Budapest då och pimplar bira, så imorgon ska han överraska oss med en fancy smanschy dinner. Vi vet dock inte vart detta skall ske, vi har lyckats få reda på att vi ska vara lite finklädda.

Sedan har vi fått en ledtråd...

Ljushuvud

NU när jag läser detkänns det mer som ett skymf åt mitt intellekt. Men vet ni något om var detta kan tänkas vara hör av er.

Forts. följer

Borduxx

När jag jobbade på Fritidsresor fick vi en gång in en klagan om att de tvuingats mellanlanda i Bordå. Vi fattade inte riktigt detta, jag letade i kartboken efter någonslags finsk stad, till slut slog det mig att de hade varit i Bordeaux.

Geografi, det är inte för alla!


Utkast: Hade en ...

Hade en jäkla dag idag, den var bra , liksom en medeldag varken super eller skitdålig.

Jag hade en sjuk dröm där någon förlitat sig på mig att ta hand om sitt sjuka barn, det var inget skönt uppvakande mitt i detta. Jag är fortfarande sliten efter gårdagsnatten då vår granne hade karaokeparty tills 03.30. Han sjunger Bob Dylan så änglarna gråter. Man borde ha en panel av grannar som ger ut licenser vid köp av karaokemaskiner.

Som ni vet köpte jag nya joggingskor idag, dessa införskaffades i Sickla Köpkvarter, från Tyresö är det en lång väg dit.  Det är det 70 som gäller tills det helt plötsligt det blir 50 och fortsätter så lännge, länge, länge! Varje gång jag åker där tänker jag att det är helt omöjligt att hålla 50 på den sista sträckan och det vore väl självklart att polisen skulle ta en just där.
Så jag klarade mig ända till Sickla och på väg tillbaka tror ni inte att polisen står snett över vägen och tar in alla som åker i motsatt riktining. Jag körde på hem helt lagligt, hade bilen haft svans hade den varit mellan benen, so to speak. Trafikguden ser efter mig, tusen tack jag ska efter detta alltid köra lagligt. Yeah that's right ni skrämde mig staight!



En sista sak, visst är hand Andreas domaren i Idol lik Gary Sinese men idag såg jag en kvinna som såg exakt ut som hon Tyskan i Arbogarättegången, det måste vara tråkigt!

No stress i joggadrekt!

Idag fick jag äntligen tag i ett par nya joggingskor! Se så fina de är, de går i silver, vitt och vinrött aka bourgogne (?)



Playlist of the day!

I don't trust myself with loving you - John Mayer
Emmit Remus - Red Hot Chili Peppers
I kissed a girl - Katy Perry
Jag talar ut - Mange Schmidt
Seventeen forever - Metro Station
Billie Jean - Michael Jackson
Anyone else but you- Moldy Peaches
Heart of gold- Neil Young
Ca plane pur moi - Plastic Bertrand
Parallel Universe - Red Hot Chili Peppers
Tim McGraw - Taylor Swift
Love is a marathon - Teddy Geiger
I give you the morning - Weeping Willows
Brand new day - 40 Feet Echo

Workout



Nu tränas det ideligen, min ben springer fram över i stort sett hela kommunen. Jag vet inte om jag berättat att jag investerat i ett par riktigt fina stavar och jag ägnar mig nu helt åt stavgång.
Jag har självklart mötts av de som skrattar och tycker att detta är en tantsport. För er non-believers kan jag berätta att man förbränner en tredje del mer varje gång, om man har rätt teknik dvs. Tansport kan det vara om man låter sina stavar dingla fram och tillbaka framför kroppen istället för att jobba bakom sig som vi proffs gör. Tanttekniken kan dock kräva mer utav ett risktagande i och med att man då för sina stavar helt och hållet framför sig, då finns ju alltid risken att man kör staven rakt i levern, solar plexus ja i stort sett hela bålen är i fara. För de som gillar spänning alltså!

Men tro mig stavgång det är inte för fegisar i alla fall om man ska tro mina stavars utformning. De är glassigt tvåtonade i svart och guld. Du läste rätt, det är guld som i vinnare. Modellen är ingen annan än....



Black Poison, just det limited edition. Akta er kommer ni för nära måste ni utstå det väldigt venimous Black Poison pole-walking-edition-multi-ranger-walking-poling-poison!!!!

Nytt utseende

Jag råkade deleta den gamla bakgrunden, så detta är höstens nya utseende.

PS. Kom precis åt en knapp och nu är det stor skrift, måste nog sova snart innan jag deletar hela bloggen DS.


idag!

Sorry att jag inte bloggade igår, jag det blev en sväng till IKEA samt inköp av två par byxor. Idag slog dock tröttheten till big time! Jag är i stort sett apatisk, och det är skönt. Detta betyder att jag nu är i första stadiet av ledighet.

Jag har under de senaste 48 timmarna skaffat mig TV4 Anytime och plöjt 2 säsonger av livräddarna på Bondi Beach, skysst serie jag måste åka till Australien. Det går bra ihop med mitt nya favoritprogram Gränsbevakarna Australien på kanal 9 kl 19.00 mån-tors.


Bondi Beach

Första dagen

Så var nu den första dagen på resten av mitt liv snart avslutad. Mina dagar består för par veckor framöver med lite extra fritid efter ett år av slit för underbara men onöjda resenärer. Det känns konstigt att inte säg att man jobbar på Fritidsresor men det är skönt att släppa klagomålen och blir lite mjukare.


Dagen fick ingen sovmorgon utan jag var superhurtig och klev upp 7.30 (jag måste diciplinera mig själv) och ut och tränade 8 km gång utan stavar. Det var dock lite underligt när jag mitt i Tyresö precis bredvid en ridskola så lång i från sjöar, hav och vattendrag man kan komma, stötte på en levande kräfta. Den gick där bredvid cykelvägen på gruset, pigg i stegen men inget vatten i sikte. Jag fick lite ångest när jag insåg att det enda jag kunde erbjuda var att koka den, så jag lät den fortsätta men jag oroar mig fortfarande. Hoppas den har skydd för natten det är bara 4 km tll Albysjön.

Vidare kollade jag in mitt numera favorit program Gränsbevakarna Australien MITT PÅ DAGEN!!! i mina mjukisbyxor, käkade en dumleklubba som jag fick av min kollegor. Livet är rätt gött!

Jag gjorde också min första paj, helt från scratch slängde jag ihop en vårlök, feta och skinkpaj en av de godaste jag ätit. Dock var min mammas kommentar till pajen "Visst är väl JAG jätte duktig på att göra paj" Vill bara säga till dig Catrin att det är du, men jag är också det!

Tog med min bror till Haninge Medical Center, han lider nämligen av ett svårt fall av Hopparknä. Jag satt i bilen hela tiden och kollade på Transformers och hade lite uppsyn över i stor sett Stockholms hela poliskår som parkerat utanför.

 

Sen har jag ätit gott, tittat på bra TV, städat.... the list goes on

Det är jobbigt att inte jobba!

Fortsättning imorgon (IKEA står på listan)

Go kväll!

Hade en bra samtal idag med Alex, det var roligt, allvarligt, katardiskt etc.

Vill bara informera om att på måndag slutar jag på mitt jobb, då kommer jag ha lite mer tid åt att kvalitetssäkra min blogg, rensa ut lite skit osv.

I helgen blir det nog lite bio, lite inolajnde av bänskiva, och stavgång (inlägg imorn)

Nick and Norah's infinite playlist



Michael Cera is king!

I helgen ska jag se Ping pong kingen


Psycho

Höll precis på att dö i duschen av en vattenchock och skrattattack, det är väl passande idag på självaste domedagen så att säga.

Feber och Höök

Nu är jag lite sjukare det rinner ur näsan. Tittar nu på Höök, det känns som jag måst efter det att jag hade ett sjukt konstigt möte med sonen i Höök, Freddy någonting. Han stirrade på mig på Slussens tunnelbane station, som en besatt i onsdags förra veckan.

Lördagen den 6 september 2008

Dagen började med en kväljande, äcklig känsla av att jag verkan kunde andas eller svälja. Jag har fått något slags virus, av jag-vet-vem. efter jag skottat ur det grustag jag hade i halsen 10.45 idag så gick jag vidare till att kolla på TV i en hel timme innan jag käkade frulle. Det regnar ute och de här lördagen är en klassisk slappardag, jag har precis gått in mina nya mjukisbyxor. Det värsta md att vara lite småjuk är när själva det sjuka sätter sig på hungern. Jag vill inte äta någon fast jag är jätte hungrig blir jag äcklad av maten, detta är ett lidande men annars är jag glad.

Over and out!

Trissfredag supreme

Vi glömde förra veckan så idag är det dubbeltriss som gäller!

Skämskudde

Nu är hösten här och med sig har den tagit en ny säsong av Idol. Jag var igår helt övertygad om att jag inte skulle se denna säsongen men idag föll jag dit ordentligt. Det tar bara en falkston och jag sitter som klistrad med skämskudden i högsta hugg.

Jag har en sjukligt låg pinsamhetströskel, det krävs egentligen bara att någon bjuder lite för mycket på sig själv för att jag ska skrika "Bing ringo" och byta kanal eller dyka bakom soffan. Detta är ju självklart mitt problem som jag behöver jobba med i och med dagens TV-klimat. Men jag kan inte hjälpa detta försvar jag har mot spektakulära publika frierier, folk som i ärlighetens namn tror att de är den nya stora stjärnan eller nervösa idrottare som är med i lilla sportspegeln.

Så det är kanske dags att införskaffa en ny säsongskudde för det ser ut som den här hösten är pinsammare än någonsin!

Ge honom kicken!

Jag gillar verkligen Carina Berg och Christian Luuk och jag tycker det är skysst av dem att ställa upp på bild för Aftonbladet. Men Aftonbladet borde sparka fotografen. Det fattas bara en ögonlapp och Carina är en pirat.