Dagliga Youtube-söket


"I'm talking about mountain dews baby!"


Mountain Dew - My new favorite soft drink
image74

donationsfnatt

Hörde att HM:s grundare skänker typ 350 miljoner till Karolinska Institutet, kanon tänker ni, nu kanske de äntligen hittar några efterlängatde botemedel. Men nej inte alls, dom pengarna är inte till forskning, vad trodde ni? De ska ju gå till en aula! En superflashig, supergullig och cool aula. Ingen forskning bara aula.

Yeah baby!

Youtubebesatt

Sedan jag lagt upp mina HIM vidoer har det blivit som en drog att kolla hur många som har sett dem. Jag trodde inte att så här många skulle ha sett, kommenterat, favoriserat och betygsatt dem. Det är helt sjukt sist jag kollade var det 343 som hade sett en av dem, på 24 timmar! Jäklar vad kul det är.

Bevis

   
   
  


 


Näst bästa konserten i mitt liv

13 feb kl 22.15-23.54 HIM Nalen, Stockholm

Magiskt, fantastiskt, varmt, svettigt, ljuvligt, hårt, rökigt, underbart, bäst, så jävla sjukt bra att man nästan dog och jag filmade! More to come...


HIM rocks

Ville Valo rules with a cool jacket!

http://mrkex.blogg.se/ 


HIM

Ikväll spelar HIM på Nalen och jag kommer att vara där. Jag tror det kommer bli bra jag känner mig skönt avslappnad och den här gången har jag med mig kameran, glömde den ju på John Mayer vilket jag fick ångra. Så nu kan ni förvänta er några Youtube klipp från spelningen om jag bara tar reda på hur man gör. Alex är på väg hit och jag tror att hon är om ännu mer laddad, synd nog har vi inte lärt oss några texter helt än så det kommer bli mycket lipsynk från vår sida.

More to come...

Självcensurering

Jag har nu raderat en jävla massa skitinlägg på bloggen, det finns massor kvar men detta är ett försök till att inte lägga ner den helt och hållet.

Arbete pågår...

.

John Mayer verkar ha roligt på sin kryssning

jmmm3.jpg

Jag har skrattat så att jag har träningsvärk