The End

Jag slutar blogga. Det är precis som det låter jag vill inte längre, jag tycker inte om den här bloggen längre. Jag deletar den inte för jag kanske börjar igen eller för att en dag visa mina barn att den faktiskt fanns. Men jag vill inte. Tack för fina kommentarer men det slutar här.

"Leaving on a jet plane don't know if I'll be back again..."

- John Denver

Hipp Hipp

Jag jobbar med fantastiska människor som faktiskt är smarta nog att uppsaktta Hipp Hipp så dett är för er kära kollegor, när allt känns tungt...

Svenska för nybörjare



"Jag har tagit med mig lakan"



För oss i resebranchen passar ju detta klipp


Tiffany såklart!

One night in Bangkok or not at all!

Hjälp jag upptäckte precis att jag tycks kunna hela texten till en hel Enya-låt. Det känns inte helt klockrent därför postar jag den här gamla klassikern med Enigma som får mig att få lite skönt ångest ont i magen. Det är u egentligen vad ajg har hela tiden i och med Bangkok-situationen.


Crap!

Idag blev jag bestulen, ett brottsoffer blev jag när en jävla skit till ficktjuv snodde mitt SL-kort på tunnelbanan mellan Slussen och Gullmarsplan. Det enda positiva i detta var att det nya kort var ett flashigt digitalt SL-access.

Jag blev inbjuden till Spotify idag och det är helt ok, men i julklapp önskar jag mig Itunes-giftcards.

Dagens låt är helt klart denna gamla kolaborationen.



Bloggstopp?

Nej det är inte bloggstopp men jag har jobbat i helgen och är rätt trött men jag jobbar på ett flertal inlägg. Det kommer väl imorn!

Ciao!