Jag gråter nu! UPDATE

Jag gråter stora tårar til Polarprisgalan när Titiyo, Kleerup och Freddie Wadling sjunger Comfortably numb av Pink Floyd.

Update:
Hittade den äntligen

Brorsan request - ACDC It's a long way to the top...



Sirapsbarnen

Jag kom att tänka på lågstadietiden, utflykterna vi gjorde. Jag minns det så väl, denna frihet vi fick med matsäcken. Vad skulle det vara? Skulle man lyckas få mamma eller pappa att gå med på att få en kexchoklad med sig?
Det fanns 3 kategorier av matsäcksbarn när jag var liten...

De coola godisbarnen
De lyckades alltid få med sig en läsk och en goisdspåse, hyperaktiva och coola. Alla andra avundades dessa.

Pankaksbarnen
Jag var ett av dessa barn som alltid fick med sig tre obligatoriska pankakor och saft, de var goda och helt vanligt normala. Vi var överrepresenterade i min skola. En bra mellan, not-sticking-out matsäck.

Sirapsbarnen
Dessa barns matsäck sa väldigt mycket om dem. De kunde lätt urskiljas genom att de alltid fick sin saft transporterad i en sirapsflaska, inte som jag i en cool sportdrycksflaska. Sirapsbarnen hade också smörgåsar med prickigkorv inlindad i smörpapper medan vi andra körde plastburk. Deras föräldrar var oftast gamla och de odlade i flera fall groddar.

Vilket matsäcksbarn var du?

Äntligen!

Äntligen kom vi ut men pappas nya fina båt, vi har bestämt att ut ska den varende söndag i nästan en månads tid, men åskan och regnet har vunnit varje gång. Men så idag var dagen när vi hoppade i land vid Sandholmarna och smaskade toscasockerkaka, åkte vidare över Erstaviken. Det blåset en del och det stänkte en del men vi var glada. Det var med vinfrisyr vi åt söndagslunch på Smådalarö värdshus. Jag är helt slut efter den här dagen på sjön.


Trissfredag!

Imorgon är det Trissfredag och Alex, jag har köpt lotten idag, ring mig under dagen det kan du gott göra nu när du är mellan två jobb!



Inte min lott - jag självklart inte skrapat den än!

Bästa låten just nu

Jag älskar Kleerup för den här låten ch för hans vackra mustach


 

Longing for lullabies - Titiyo & Kleerup

Guten Morgen!

Det känns lite underligt när man vaknar upp vaje morgon nu och det inte är Morron Sverige med hon Amrianne och de talar skolpolitik. Idag när jag vaknade spelade Sverige lite handboll på OS, det jag vill säga är att det kan få vara OS varje dag.

Snart börjar skolorna för de som håller på sånt frotfarande, jag saknar den där spänningen, nya klasskamrater, ny skolväska och nya block.

Här är en låt jag spelar stadigt!

Metro Station - Shake it!


Ciao!

Idag har jag ont i lymfan och ett udnerligt bett på höften, vi avvaktar boreliadiagnosen ; )

Jag har också gjort arraksbollar, skitgoda. Det är slappar helg à la jetlag!

Tja!

Sorry att jag inte bloggat på ett tag men ibland är man inte inspirerad. That's life!

Jag måste berätta att jag drömt samma dröm i flera dagar nu och jag blir inte av den, så om det är någon som kan tyda drömmar varsågod...

Jag drömmer om en marina som sägs ligga i Göteborg, jag bor i hamnen och äger en hamnkrog på en stor brygga. Helt plötsligt dyker en stor späckhuggare upp och folk som går på min brygga faller i en efter en och späckhuggaren äter upp alla. Den simmar runt min brygga och vakar över små barn och deras föräldrar väntandes på att de ska trilla dit.
Jag drar mig sedan tillbaka ut på landet till bekanta som ska bjuda på sockerkaka. De visar mig stolt sin ugn, ugnen är lika stor som en bastu, mitt där inne står den lilla kakan på en blå pall.

Så 3 nätter i rad drömmer jag om detta. I've got fantasy!

Kolla in hur smarta de har späckhuggarna är... amazing!!!

Prova!

Detta måste ni  bara prova. Det finns 4 nivåer man ska klara (alla kan klara dem). VAd ni behöver göra är att föra muspekarern innanför banan, är ni utanför måste man börja om från början. Men anledningen till att detta blivit så stor är priset man får, fantastiskt, så ta lite tid det kommer vara värt det. Eller är du en "quitter" man eller mus?

Scary Maze Game


Play more games at Fugly.com