semester

Hej!

Nu har jag semester och därmed kan ni v'nta er en hel del mer bloggande.

Jag skjutsade mamma och bror till Arlanda kl 03.00 för att de sedan tog sig till Kefalonia, de har det bra där är det senaste jag hört.
Farsan och jag stack och köpte en båt, en fin liten sak som passar som handen i handsken (bilder kommer snart) det tog bara 1,5 timme att få upp den jäkeln från vattnet och upp för en grusbacke. Svettig och go sitter jag nu här och väntar på att få äta. börjar bli lite småhungrig.

Imorgon ska jag gå på Batman Begins - är spänd på Ledgers perfomance. Recension imorn.

Over and out med min favorit låt ever!

Son of preacher man - Dusty Springfield


Kosackbrorsan

Allt man behöver är ett par stövlar storlek mina och en bror med fantasi och det blir Kosackkväll med griska zorbadans och snygga poser.


Zorba-glad!


The running-man pose very 2008!

Familjen bakar

Så fort Leilas nya kokbok kom in i hushållet börjades det baka, kolhydratintaget är skyhögt men det är sommar och allt är gött!

Mazarinpaj med vaniljcreme och jordgubbar - lördag (Felix)


Tortano fyllt med parmaskinka, mozarella och basilika - lördag (Moi)


Crembullar - tisdag (Ebba och jag)


Låt snålvattnet rinna fritt!

Freakshow-dama

Testade mina Saturday Night Live-kunskaper, de är exceptionella om jag själv får säga det..




Gå in på
www.snl.com

Svar till: Såhär känner jag mig idag.

Gå in på www.thingsisee.blogg.se

Så här känner jag mig idag


läder vs skinn

Samtal 22.07

Alex ringde mig och vi hade ett mycket bra samtal där vi gick från svåra saker, till Norge och Finland, läskiga bilder på män i kalk och vidare till adresser.

Vi rörde även vid ämnet skinn eller läder som det heter. Lat som jag är så har jag när jag skriver detta ej googlat skilnaden mellan de två. Men, vad är skillanden, när heter det skinn och när heter det läder. För det heter ju skinnbyxor och skinnjacka men en portfölj är i läder. Genuine leather står det i min plånbok och på mina skor så det kan inte ha med att ha på sig det at göra.
Vad är det för djur man använder åt detta? Är det råddjur, kor, ekorrar, älgar vad är läder/skinn gjort av?

Jag ska nog ringa E-Type han lär ju veta, han har ju haft skinnbyxor skavandes i grenen i snart 25 år.

Ylvis-gutta

Norges herligaste på Kanal 5 är mitt nya favvoprogram, jag fullkomligt älskar Bård och Vegard Ylvisåker som är Norges Filip och Fredrik. De har haft en show förut, här är lite smakprov älskar deras Bergen-dialekt.





Nostalgigodis


Bloggdöden

Aftonbladet rapporterar att flera bloggare har avlidit efter det att pressen från deras läsare gått för långt och deras sömnsvårigheter tagit kol på dem. Så Jag vill bara säga att hittils har jag sovit mycket bra men minste tecken på insomnia à la Stellan Skarsgård i filmen med samma namn - då slutar jag. Ingen fara på taket än så att säga.


Ruisrock - vi borde varit där


Ruisrock - vi skulle varit där


Hemma med halmen

Nu är jag hemma från svettiga Malta. Det var skönt och väldigt varmt. Vi hade några riktigt fina dagar och här kommer lite bilder.















malta calling

France 1 point, France 1 poine

hej alla glada!

jag ar pa malta och latar mig. det  ar skit varmt och fuktigt. valetta har vi sett idag. bilder kommer snart. jag ar hemma pa sondag om allt gar vagen! hoppas ni andra har det gott.

/ Tilda