Skyddssäggsskydd - nyckeln till ett friskt skyddsskägg

harry potter half blood prince movie set 05

Den här är din Alex!


I huvudet på...maj!

Om jag hade en miljon... kex skulle jag äta några, spara några och kanske till och med bjussa.
Jag har länge drömt om... en liten pyssling som sitter i en bar och läser ur juloratoriet.
Julen är för mig... en felstavning av det franska namnet Julien (man har alltså tappat i:et)
Jag har alltid...  huvudet på skaft, det sitter rätt så fast på nacken och halsen.
Med hjälp av... modern teknologi kan jag sköta bankärenden hemmifrån.
Mitt favorit ämne... måste nästan vara zink.
Min favorit... lök är vitlöken
Jag ogillar... syltlök
Det som betyder mycket för mig är... mucho, stammar ur spanskan eventuellt urgiskan.
Livet... leker, du får ringa senare!


Fröken Pengaslant

Jag köpte Casino Royal igår, var sjukt sugen på att se 007 spela galen poker mot en blodgråtande LeChiffre, biljakter och knivslagsmål allt i en glättig förpakning med cheesiga repliker. Detta resulterade i att jag under hela dagen idag låtsats att jag var Moneypenny. Jag brukar ju tänka att jag är undercover men idag var jag den viktigaste sekreteraren på hela MI5. Fritte blev för en dag den brittiska underrättelsetjänsten och jag bara väntade på att Bond skulle kliva in och ha ett viktigt möte med M. Jag skulle då ge honom ett  vadderat kuvert och i det skulle det ligga en Glock med tillhörande ljuddämpare, och diverse medskick från Q. Men jag antar att James fastnade i Ryssland med en dirty bomb eller Goldfinger för han dök inte upp. Jag gick ensam hem i regnet med samma besvikelse som den riktiga Moneypenny måste känna.


God jul!

Nu har familjen börjat tänka på det här med julen och det ser ut som det blir Värmland i jul. Jag tänker att vi hyr ett medelstort gods/herrgård i skogen och bjuder in hela släkten och vänner. Där dansar vi runt den magnifikt klädda kungsgranen på knarriga furugolv. Det hela ska vara mycket Fanny & Alexander-aktigt, Farmor har lovat att ta på sig prostrollen (hon är religionsutbildad) och bete sig Järegårdiskt och ilsket mot barn och tjänstefolk. Nu måste vi finna en riktigt stor skinka 20-29kg så där, jag tänker att vi kan föda upp en gris från scratch och festa på den 24:e. Skulle också gärna se att vi antingen sätter upp ett julspel alt. en krubba i naturlig storlek till minne av det-lilla-jesus-barnet. Ingen sillsallad eller syltlök är tillåten. Jag som ni förstår kommer ta på mig rolllen som överhuvud och supervisa hela tillställningen och jag ser framför mig att vi alla klär oss i röda stickade tröjor med julmotiv på och gröna strumpor med bjällror. Vi skulle också kunna klä upp de små barnen som nissar så kan de gå runt och servera de vuxna glögg. Vi kan om vi skulle få tråkigt kunna hyra en kareokemaskin med schalgerklassiker eller en motivationstalare gärna en framgångsrik amerikan med erfarenhet av företagsvärlden. Vi skulle kunna få dit alla om vi hyr en buss Rolls buss kanske? Som sagt alla bitar är inte på plats ännu men detta är mitt förslag.






Alla kan osa i kommentarfältet, medela också vad ni tar med er...

"I'm talking about takin' it out and choppin' it up"



När jag blir stor ska jag bli precis som Royal Tenenbaum

Ruminations on a snurrstol



Undrar om denna är poppis i Bordå eller Bordux som vissa kallar det franska vindistriktet?!

HIM - Kiss of Dawn


Saturday Night Live - Iran


Jag har en...

...polare som får livet att "maka sense", hon är min partner in dröm. Vi pratar om framtiden som om vi kommer äga världen, vi blir äldre men drömmer som när vi var barn. Vi vet inte ännu vad som komma skall, en sak är dock säkert vi kommer att ha varandra nära. För så är det inte nu, vi är barn som växte upp på samma gata (Rådmansgatan hörnet Färgaregatan), nu lever vi paralella liv i olika städer någonstans i Sverige. Det började i en affär, vår affär, kanske slutar det i en, vi får se. Vi är ett team en duo av högsta klass som alltid talar om HIM, Bam, Nyår i Finland och Andreas Tilliander och va fan vi ska göra för att slå systemet. Vi är inga vanliga dödliga, vi klarar inte världens vanliga tempo vi behöver någonting annat, vi siktar högre. Vi har ett år kvar innan allt ska börja, ett år innan våra liv kommer få en riktning. Det här är året tatueringar ska etsas in och HIM ska fylla våra hjärtan. Men det skulle aldrig gå utan henne there is no I in team. Klockan går och går och jag hoppas vår vänskap för alltid består.